Skip to main content

Algemene voorwaarden

Hier vind je een aantal voorwaarden die samen gaan met het huren van een photobooth van Fotokist.nl.

Leveren en ophalen

Het bezorgen en ophalen doen wij doordeweeks en in het weekend tussen 09:00 uur – 17:00 uur. Om een logische route te kunnen plannen hebben wij een tijdbestek nodig van minstens 2 uur waartussen wij kunnen leveren en ophalen. Indien het niet mogelijk is om tussen de rijtijden te leveren óf er geen tijdsbestek is van minstens 2 uur dient dit voor de reservering bij ons bekend te zijn. Als er niet aan deze afspraak voldaan wordt behouden wij ons het recht om uw reservering te annuleren. Dit zullen wij vooraf communiceren.

Plaatsing van de Photobooth

De kist kan niet verplaatst worden nadat wij deze geïnstalleerd hebben. Houd daarom rekening met de volgende punten om de allermooiste foto’s te maken:

  • Zorg voor voldoende licht, de fotokist is uitgerust met lamp en flitser, maar hoe meer licht hoe mooier de foto wordt.
  • De kist kan niet buiten staan, omdat deze gedurende de dag niet verplaatst kan worden.
  • Het is voor onze chauffeurs fijn als de mensen van de locatie weten waar de kist moet komen staan. De kist wordt dan gebruiksklaar op de juiste plek neergezet.

Overleg daarom met de locatie waar de kist het beste staat met bovenste punten in gedachten.

Verzekering

De huurprijs is inclusief verzekeringskosten met een eigen risico van € 250,00 per kist. De apparatuur is verzekerd binnen de Benelux voor het risico van diefstal (alleen indien er sporen zijn van braak) en brand- en waterschade. Bij diefstal dient de huurder binnen 24 uur aangifte te doen bij de politie. De huurder dient ook direct een kopie van de aangifte naar ons te mailen. Voor diefstal en verduistering van onze apparatuur of schade die wordt veroorzaakt door nalatigheid of verkeerd gebruik is de huurder volledig aansprakelijk. Take2Media is niet aansprakelijk voor verlies van data.

Annulering

Bij een annulering brengen wij € 20,00 annuleringskosten in rekening. Annulering van gereserveerde apparatuur dient 20 dagen voor de reserveringsdatum te geschieden. Bij te late annulering wordt 50% van de huurprijs berekend.

Promotie

Alle gemaakte foto’s kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Indien u dit niet op prijs stelt graag vooraf bericht.

Betaling

De factuur wordt per e-mail verzonden en dient bij particuliere huur volledig voor de huurdatum te zijn voldaan.

Close Menu

Oliemolen 4 • 5462BN Veghel
0413 310 797 • info@fotokist.nl