PLAATSING VAN DE KIST

Houd rekening met de volgende punten om de allermooiste foto’s te maken:

  • Zorg voor voldoende licht, de fotokist is uitgerust met lamp en flitser, maar hoe meer licht hoe mooier de foto wordt.
  • De kist mag buiten staan, maar NIET in de volle zon en ook niet in de regen. Na gebruik moet de Fotokist altijd binnen staan.
  • Let op met een draaiende zon, het kan zijn dat de kist in de loop van de dag gedraaid moet worden om tegenlicht te voorkomen.
  • Vaak wordt de kist bij de entree / wc / garderobe geplaatst, in de feestzaal zelf is ook geen probleem mits er voldoende licht is.
  • Het is voor onze chauffeurs fijn als de mensen van de locatie weten waar de kist moet komen staan. De kist wordt dan gebruiksklaar op de juiste plek neergezet.
  • Het verplaatsen van de Fotokist is op eigen risico.

Overleg daarom met de locatie waar de kist het beste staat met bovenste punten in gedachten.

VERZEKERING

Wij adviseren een bruidspaar altijd om een trouwverzekering af te sluiten. De huurprijs is inclusief verzekeringskosten met een eigen risico van € 250,00 per kist. De apparatuur is verzekerd binnen de Benelux voor het risico van diefstal (alleen indien er sporen zijn van braak) en brand- en waterschade. Bij diefstal dient de huurder binnen 24 uur aangifte te doen bij de politie. De huurder dient ook direct een kopie van de aangifte naar ons te mailen. Voor diefstal en verduistering van onze apparatuur of schade die wordt veroorzaakt door nalatigheid of verkeerd gebruik is de huurder volledig aansprakelijk. Take2media is niet aansprakelijk voor verlies van data.

ANNULERING

Bij een annulering brengen wij € 20,00 annuleringskosten in rekening. Annulering van gereserveerde apparatuur dient 20 dagen voor de reserveringsdatum te geschieden. Bij te late annulering wordt 50% van de huurprijs berekend.

PROMOTIE

Alle gemaakte foto’s kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Indien u dit niet op prijs stelt graag vooraf bericht.

BETALING

De factuur wordt enkele weken voor de huurdatum per e-mail verzonden en dient bij particuliere huur volledig voor de huurdatum te zijn voldaan.