Skip to main content
Huur een Fotokist voor een zakelijk evenement

bedrijven

Fotomarketing voor je event

Op zoek naar een speciale manier om je te verbinden met jullie klanten? Of geeft jullie bedrijf een spectaculair feest? Zoek niet verder en reserveer een photobooth op jullie evenement, beurs of feest! Ook tijdens een personeelsfeest, opening of marketingstunt kan een photobooth niet ontbreken. Zorg ervoor dat alle bezoekers met een foto naar huis gaan als aandenken.

Offerte aanvragen

Voorbeelden fotokaders

Het kader om de foto maken wij speciaal op maat en kan dus helemaal in stijl van het bedrijf of evenement.

Photobooths voor je event

Fotokist

€395,-
inclusief btw

Fotospiegel

€545,-
inclusief btw

GIF Booth

€345,-
inclusief btw

Gereserveerd?

Hoe verloopt het proces?

Photobooth geboekt

Nadat je definitief gereserveerd hebt ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin uitleg en de factuur.

Fotokader

Het fotokader maken wij altijd naar aanleiding van de wensen. Laat ons weten wat je op het kader wilt hebben en dan gaan wij daarmee aan de slag. Het kader in dezelfde stijl als de huisstijl of uitnodiging van het evenement? Geen probleem! Ook is het mogelijk om met onze template het kader zelf te maken.

Bezorgen & Ophalen

Wij nemen van tevoren zelf contact op met de locatie om de bezorg- en ophaal dagen/tijden af te spreken. Wij zorgen er altijd voor dat de photobooth gebruiksklaar staat voordat de eerste gasten arriveren, zodat onze bezorger niet in de weg loopt.

Na afloop

Als wij de photobooth weer hebben opgehaald, zetten wij de foto’s op een USB stick. Deze USB stick sturen wij op binnen 2 weken. Zo hebben jullie alle foto’s digitaal en kunnen jullie nog eens rustig nagenieten.

Merken

Met wie we hebben samengewerkt

Close Menu

Oliemolen 4 • 5462BN Veghel
0413 310 797 • info@fotokist.nl