Skip to main content

Bruiloft

Al je gasten op de foto

Gaan jullie trouwen en willen jullie iets extra’s om het feest of de receptie nog leuker te maken? Kies dan voor een Fotokist en laat jullie gasten de mooiste en leukste foto’s maken én afdrukken. Naast dat jullie gasten de foto gelijk als bedankje mee naar huis kunnen nemen krijgen jullie alle genomen foto’s thuis op USB stick! Ook de foto’s die niet geprint zijn, zijn dan in jullie bezit.

Tip: Bestel voor extra leuke foto’s ook een verkleedkist of babbelballon erbij!

Offerte aanvragen

Voorbeelden fotokaders

Het kader om de foto maken wij helemaal op maat! Stuur jullie trouwkaart naar ons ter inspiratie en wij maken een kader helemaal in jullie stijl.

Foto credits: Foto Nicolai

Aanbevolen

Photobooths voor bruiloften

Bekijk alle photobooths

Fotokist

€395,-

Fotospiegel

€545,-

Gereserveerd?

Hoe verloopt het proces?

Photobooth geboekt

Nadat je definitief gereserveerd hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin uitleg en de factuur. De factuur dient vooraf betaald te zijn. Wij werken niet met aanbetalingen. Reserveer je dus nu al voor volgend jaar, dan hoef je ook pas volgend jaar te betalen.

Fotokader

Het fotokader maken wij altijd naar aanleiding van de wensen. Laat ons weten wat je op het kader wilt hebben en dan gaan wij daarmee aan de slag. In de meeste gevallen ontvangen wij een voorbeeld van de trouwkaart. Wij maken het kader dan in dezelfde stijl. Andere wensen? Geen probleem! Jullie zijn de baas.

Bezorgen & Ophalen

Wij nemen van tevoren zelf contact op met de locatie om de bezorg- en ophaal dagen/tijden af te spreken. Wij zorgen er altijd voor dat de photobooth gebruiksklaar staat voordat de eerste gasten arriveren, zodat onze bezorger niet in de weg loopt.

Na afloop

Als wij de photobooth weer hebben opgehaald, zetten wij de foto’s op een USB stick. Deze USB stick sturen wij op binnen 2 weken. Zo hebben jullie alle foto’s digitaal en kunnen jullie nog eens rustig nagenieten.

Close Menu

Oliemolen 4 • 5462BN Veghel
0413 310 797 • info@fotokist.nl